Aanbevelingen

Saskia
Dank je Nicole, voor de fijne healingen die je mij hebt gegeven. Ik heb tijdens de healing m.b.t een bepaald thema, mooie inzichten gekregen, waarmee ik verder kan werken. Tijdens de healingen voelde ik verschillende sensaties en ik merkte dat blokkades los begonnen te laten, heel bijzonder.  De healingen voelen voor mij als een warm bad.  Je begeleiding tijdens de healing rond het thema, heb ik veel aan gehad. Ook gebruik je humor erin, wat heel fijn is. Dank!

 

3 thoughts on “Aanbevelingen

 1. Jannieck

  Lieve Nicole, dankjewel voor de behandeling die je mijn zoontje Kick hebt gegeven. Kick is een introvert mannetje, wanneer hij ergens mee zit merk ik dat niet snel. Door het energiewerk dat je met hem hebt gedaan merkte ik dat hij daarna wat 'opener' was. Daarnaast liep hij vlak na de behandeling te zingen! Dat was echt een overduidelijk resultaat van de behandeling. Ook mijn dochter Lotte heeft veel baat gehad bij het energiewerk wat je met haar hebt gedaan. Waar ik ook veel aan heb gehad zijn de evaluaties die we hebben gehad na de behandeling. Jij voelt de kinderen super goed aan en weet precies te verwoorden wat er in ze omgaat. Hierdoor kan ik beter op hun behoeften inspelen. Dankjewel lieve Nicole en veel succes met je mooie werk!

 2. Lieve Nicole,
  Ik heb tijdens een consult een kristallegging van je mogen ervaren en was erg verrast hoe voelbaar dat was voor mij. Kristallen en edelstenen hebben al hun hele leven een bepaalde aantrekkingskracht op mij, maar tijdens jouw
  consult werd ik me daar nog meer bewust van.
  Dank dat je daarmee hebt bijgedragen aan mijn lichaams -en energie bewustzijn!

 3. De healing die ik van je heb mogen ontvangen, was voor mij heel bijzonder. Helder was je uitleg over datgene
  wat er speelde, waardoor ik dat voor mezelf ook beter kon plaatsen in mijn leven.
  Je gaf daarnaast op liefdevolle wijze ruimte en aandacht aan datgene wat nodig was, waardoor ik mezelf nadien
  'HELER' voelde dan daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.