Contact & route

Voor het maken van een afspraak of een informerend gesprek:
mobiel               06 47 388 608
e-mail                info@praktijkvanwonderen.nl
Facebook          www.facebook.com/praktijkvanwonderen

Praktijkadres
Landgoed Beukenrode
Beukenrodelaan 2K
3941 ZP Doorn

Praktijk van Wonderen huurt ruimte bij Heremitage Opleiding Centrum.

Beukenrode - jachthuisRoutebeschrijving
Landgoed Beukenrode ligt in Doorn, vlakbij Driebergen en kunt u als volgt bereiken:

Per auto
Uit de richting Utrecht of Arnhem A12 afslag Driebergen/Zeist. In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Nabij de benzinepomp van Amigo, aan beide kanten van de weg, vindt u een verwijzing naar Beukenrode. Na ongeveer 200m slaat u linksaf; dit is de Beukenrodelaan (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7).*

U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot u het Jachthuis rechts en links vFB_IMG_1442782453175an u een kapelletje ziet, hierna gaat u de 1e weg links, deze weg maakt een scherpe bocht naar links, na deze bocht is het achterste deel van het eerste pand aan uw linkerhand het  'gebouw 2K'. Dit is te herkennen aan het logo van de Heremitage. Aan uw rechterhand zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Uit de richting Amersfoort rijd u richting Doorn. In Doorn rijdt u richting    Driebergen (N225). Ongeveer 1 km buiten de bebouwde kom ziet u aan uw linkerhand een Shell tankstation kort daarna ziet u een verwijzing naar Beukenrode. In de bocht naar rechts die hierop volgt ziet u rechts de ingang naar de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot u het Jachthuis ziet, zie verder hierboven.

Met openbaar vervoer (NS-reisplanner9292reisadvies)
Met de trein en de bus: Uitstappen op station Driebergen/Zeist. Daarna per taxi of buslijn 50/56. Uitstappen halte Beukenlaan. Doorlopen in de richting Doorn (ongeveer 300 meter) derde weg links is de beukenrodelaan. Volg route beschrijving van hierboven vanaf *. Voor een kortere weg kunt U meteen na de poort van het Landgoed linksaf het bospad op, langs de roodwit gestreepte slagboom. Loop door tot het tweede gebouw aan uw rechterhand.

Regiotaxi
Hoek Regiotaxi B.V.
Engweg 12, 3972 JH Driebergen-Rijsenburg
T 0800-0181 of 0343-534444

Fiets
Fietsen zijn te huur in de rijwielstalling van het station. Afstand naar landgoed Beukenrode bedraagt ongeveer 3 km.