Aanbevelingen

Jannieck:
Lieve Nicole, dankjewel voor de behandeling die je mijn zoontje Kick hebt gegeven. Kick is een introvert mannetje, wanneer hij ergens mee zit merk ik dat niet snel. Door het energiewerk dat je met hem hebt gedaan merkte ik dat hij daarna wat ‘opener’ was. Daarnaast liep hij vlak na de behandeling te zingen! Dat was echt een overduidelijk resultaat van de behandeling. Ook mijn dochter Lotte heeft veel baat gehad bij het energiewerk wat je met haar hebt gedaan. Waar ik ook veel aan heb gehad zijn de evaluaties die we hebben gehad na de behandeling. Jij voelt de kinderen super goed aan en weet precies te verwoorden wat er in ze omgaat. Hierdoor kan ik beter op hun behoeften inspelen. Dankjewel lieve Nicole en veel succes met je mooie werk!

Ymkje:
Lieve Nicole, ik heb tijdens een consult een kristallegging van je mogen ervaren en was erg verrast hoe voelbaar dat was voor mij. Kristallen en edelstenen hebben al hun hele leven een bepaalde aantrekkingskracht op mij, maar tijdens jouw consult werd ik me daar nog meer bewust van.
Dank dat je daarmee hebt bijgedragen aan mijn lichaams -en energie bewustzijn!

Ymkje:
De healing die ik van je heb mogen ontvangen, was voor mij heel bijzonder. Helder was je uitleg over datgene wat er speelde, waardoor ik dat voor mezelf ook beter kon plaatsen in mijn leven. Je gaf daarnaast op liefdevolle wijze ruimte en aandacht aan datgene wat nodig was, waardoor ik mezelf nadien ‘HELER’ voelde dan daarvoor!

Ineke:
Lieve Nicole, afgelopen zondag heb ik van jou een healing gehad. Ik voelde mij heerlijk relaxed, en heb hele fijne gesprekken met je gehad, mijn dank daarvoor. Ik voel mij daardoor verlicht, en mijn ogen stralen zoals jezelf bemerkte na de healing! Een aanrader voor een ieder die wat lastige en moeilijke thema’s bij zich draagt. Liefs, Ineke

Liesbeth:
Dank je wel voor de hulp, liefde en aandacht voor mijn kitten Pippa. Door jou is er weer uitzicht op herstel en heeft ze zich door deze weken heen kunnen slaan. Na jouw healings was er rust en weer energie en door jouw inzichten en advies zitten we voor mijn gevoel op het goede spoor nu. Ook op mij heeft het een helende werking gehad en ik wens jou met je praktijk alle geluk en successen toe! Liefs, Liesbeth