Reeën en reekalfjes (fotografie)

Inleiding:
Naast het geven van healing aan dieren en dierenliefhebbers/eigenaren, geniet ik ook erg van natuur- en dierenfotografie. Het vastleggen van natuurschoon en dieren in hun puurste vorm vind ik heel wonderlijk.

Op mijn website publiceer ik mijn foto’s met een korte verhaallijn in de hoop dat anderen hier ook van genieten.

Reeën in Driebergen-Rijsenburg
Voor een periode van 4 jaar ben ik woonachtig geweest in Driebergen-Rijsenburg, een appartement direct aan de bosrand. Vaak werd ik blij verrast door de komst van reeën en reekalfjes in mijn voortuin. Onderstaande foto’s zijn genomen in de verschillende seizoenen en in de periode van 2012 – 2016.

Mei 2012
Juni 2014
Een ree flink in de rui / april 2014
Foto’s genomen vanuit de woonkamer met mobiele telefoon
December 2012

About the author

Nicole van Wonderen

Nicole van Wonderen (1976) is een dierenliefhebber. Met veel plezier en toewijding zet zij zich in om zowel dieren- als eigenaren weer in balans te brengen.

View all posts